La conferència “Medicina i Pintura” del Dr. Juan F. Campo obrirà l’acte d’inauguració de les activitats de “Seguim Fent UdG”.

“Seguim Fent UdG” és una associació que reuneix antics docents i treballadors jubilats de la Universitat de Girona i que té com a objectiu fomentar el sentit de comunitat, la participació, l’organització d’activitats i unir la comunitat universitària gironina.

Aquesta associació és la primera iniciativa d’aquestes característiques entre les universitats de l’Estat espanyol, i s’emmiralla en antecedents internacionals com ara les universitats britàniques de Kent, Cambridge, Oxford o Edimburg. La nova entitat organitzarà desenes d’activitats al llarg del curs 2016/17 adreçades al seu col·lectiu i a tota la ciutadania.

A la roda de premsa d’ahir, el doctor Josep Arnau, impulsor del projecte, va explicar que el tret de sortida es donarà al setembre amb un acte inaugural que comptarà amb la conferència “La medicina i la pintura”, a càrrec del doctor Juan Francisco Campo i un concert de piano amb la intèrpret Gemma Salsas.

Presentació de Seguim Fent UdG amb diferents càrrecs de l'entitat

D’esquerra a dreta: Josep Soler, Montserrat Riera, Pere Cornellà, Sergi Bonet, Josep Arnau i Ricard Rigall

El rector de la UdG, Sergi Bonet,  va destacar “la necessitat d’aquest col·lectiu per la institució”. “Era gairebé una obligació i un imperatiu per la universitat tenir una associació així i comptar amb la seva expertesa i la seva vocació de servei públic”, ha afegit.

Llegir la notícia a la premsa:

Notícies UdG

Diari de Girona

El Punt Avui

This post is password protected. Enter the password to view comments.