Descripció del event

La Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill els convida a la presentació del llibre de Salvador Oliva titulat “La rehumanización del arte”. Presentació que tindrà lloc a la llibreria 22 el proper divendres 17 d’abril a les 20:00.

En la presentació intervindran el propi autor, conjuntament amb el doctor Xavier Pla.

Conferenciants

Conferenciant Salvador Oliva

Sr. Salvador Oliva

  • Universitat de Girona
  • (Banyoles, 6 de desembre de 1942) és un traductor, professor universitari i poeta. És llicenciat en Filologia Romànica i doctor en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Ha traduït al català l'obra completa en vers de William Shakespeare i actualment exerceix la docència a la Universitat de Girona, d'on n'és catedràtic de Filologia Catalana. A banda de la totalitat de l'obra teatral i poètica de Shakespeare, ha traduït al català obres de W.H. Auden, Lewis Carroll, Dylan Thomas, Oscar Wilde, R.L. Stevenson i Washington Irving. (Viquipèdia)
Conferenciant_Xavier_Pla

Dr. Xavier Pla

  • Universitat de Girona
  • Xavier Pla i Barbero ( Girona, 1966 ) és un filòleg espanyol. Llicenciat en Filologia catalana i francesa, és doctor en Lletres per La Sorbona-Universitat de París IV París - Sorbonne ( 1996 ). Actualment és professor de Literatura catalana contemporània i Teoria de la literatura a la Universitat de Girona1 i col•labora en els diaris La Vanguardia i El Temps. És membre del Patronat de la Fundació Josep Pla ( Palafrugell ), des de 1998, i ha estat editor d'obres del propi Josep Pla, Eugeni d' Ors i Eugeni Xammar. (Wikipedia)